Aiga> Tala Fou> Fausiaina o se pepa ie puipui
November 30, 2023

Fausiaina o se pepa ie puipui

O puipui tioata clutside e masani ona masani ai o se laʻau-faʻavae vaega, faʻatasi ai ma le va o matau faʻapipiʻi i le fale o le fale. E faʻapipiʻi atu i le fausaga e ala i Tassels o loʻo i totonu pe o loʻo faʻatonutonuina. O le DODEL STOCT Faʻatagaina mo le faigofie le gaoioi o pou mai le tasi itu o le faʻamalama i le isi, e faʻatatau i le manaʻoga. I fafo atu o le Taaloga i fafo atu i le ie puipui rod ma fao ma fao. O fale i totonu o loʻo nonoa i ni ata e faʻatagaina ai le panels e lalagaina i luga o ala o le alminirum comp . O nei fetuutuunai e fetuunai foʻi i le tatalaina o vaega taʻitasi.

aluminum sitck curtain wall

O lenei ituaiga o le ie puipui e matua lauiloa lava i le vaega nofomau, faʻaaogaina mo le tele o faʻamalama o faʻamalama i le alatele o se fale mautotogi o se fale po o le condo. O se faʻatiga faʻaseʻe o loʻo taofia i le va o fasilaau e lua ma le malupuipuia i se faʻavaʻa ma le pupu i le puipui. O le panels e faʻasaʻo i luga o le alamminim ie puipui. O le faʻavasegaina e mafai ona faia o le uʻamea uʻamea po o le uʻamea. E maua ai toniga o le tolopoina mai le itu agai i le itu ma le malamalama.

O le faʻaogaina o lenei ituaiga o le almunimem faʻavaʻa puipui o loʻo maua ai le puipuiga mai le faʻagaioiga o le gaioiga. Lenei e taua talu ona leaga faamalama ua manatu o le muamua vevela mea i le fale. I le tulaga o le la susulu, o se pa faʻamatala o le tino poʻo le ie puipui e maua ai le soona aʻafia ai lelei mai gaioiga gaosi. O le mafiafia o le ie puipui e maua ai le lelei o le galuega lelei ma lava ua lava le ita i le ultraviolet malamalama. O le isi lelei o lenei ituaiga o le ie puipui o le puipui o le tino o lona tetee atu i le ultraviolet malamalama. E sili atu le tumau i le opaque panels ma tioata papa. O lona malosi e fetaui ma le malosi o le fausiaina e maua ai le umi-taimi Uv puipuiga ma faateleina le tumau i le paolo ma le malepe. O le Chick Coduten Wall Cormal stalim e lauiloa foi ona o latou faigofie faigofie. Tele o tagata faigaluega e sili ona fiafia ia latou aua e faigofie ona latou potopoto. Latou te manaʻomia se faʻapolofesa faʻapipiʻi ma o mai i kits mo le faʻapipiʻi faigofie. O le mea lea e lelei ai i latou mo le faia-e-a oe lava poloketi.

E lua ituaiga o le ie puipui o le puipui o le fale - fale gaosi faʻapipiʻiina ma lelei le talafeagai. Tele fale gaosi faʻapipiʻiina o le ie puipui o le ie puipui o loʻo faʻaaogaina le tele o tulaga masani ma mafiafia uamea papa. Ae ui i lea, e mafai ona e okaina pusa ma aga masani. O lenei filifiliga faʻatagaina oe e fai ai puipui e fetaui lelei ma lau fua ma le tofo. A faʻaaoga le tele o tulaga faʻapitoa, e masani lava ona faʻapipiʻi pa puipui i totonu o puipui ma naʻo le tasi tulaga tulimanu. Faʻatulaga o loʻo i ai iunite o loʻo i ai i le itu ma le iʻuga o loʻo i ai mo le sili atu le tumau ma ia mautinoa e fetaui lelei le tasi ma le tasi ma le isi. O nisi o loʻo avanoa foʻi ma le lua-tatu itu mo vai-faʻamaonia. Atonu e te manaʻo e faʻapipiʻi se pusa e aofia ai faʻavaʻa ma le itu ma pito i lalo ma faʻaiʻu. E lua ituaiga o puipui puipui na fausia - omiga tutusa ma le tutusa vaega. O le mamafa o le faʻamalosi o loʻo i ai ni vaega e lua o loʻo i ai ni mea e faʻaluaina ai le mamafa o le suavai. E le faʻatusatusaina vaega e le i ai lenei puipuiga faʻaopoopo ma manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina.

aluminum curtain wall installation

O le isi vaega lona tolu o se faʻaseʻe mimilo poloka poloka faiga. O nei iunite e talitutusa ma le mamafa-tutusa iunite ae aofia ai se poloka faʻaseʻe poloka ma le faʻamalosia fafo lagolago. O lenei polokaina le mimilo mai le le alu atu pe a timu. O le iunite o le tino o le sili ona tau-aoga ona e manaʻomia le itiiti ifo o le numera o iunite vaega e fausia ai se lautele lautele foliga. Mo le maualuga le faʻatinoga ma le malosi atoatoa, tele konekarate fautuaina PVC PIPE SIBE tuʻufaʻatasia o le sili atu soʻoga soʻoga. Ae ui i lea, o soosoo e tatau ona faia i totonu o siosiomaga totogi. O se faʻataʻitaʻiga o lenei o le a i lalo o le faʻavae ma vailaʻau susu. Mo nei faiga, e masani lava ona faia le PVC sooga ma gatete poʻo ni faʻamalosi tino tusitusi a stanele uamea.

O le faʻamaeaina ma faʻaiʻu o le lua lea filifiliga e fesoasoani e puipui ai vaega faʻataʻoto. O le tasi filifiliga o le faʻaaogaina o suafa ese. Iona o loʻo o mai i le lua ituaiga - vailaʻau ma masini. Ole vaipanoa ole Mediord Oralant e masani ona faʻaaogaina i galuega laiti, aʻo le vaisu o loʻo faʻaogaina i luga o galuega tetele. Totonu ma fafo o le auvai o loʻo faʻaaogaina e le lima poʻo se masini fana e faʻalagolago i luga.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Lisi o Mea e Faatatau Iloa
Mobile Site

Puletaofia © Copyright © 2024 Guangdong Jihua Aluminium Co., LTD Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu